gado gado, koude groenten met pindasaus
Keuken
indonesisch
Porties
Prep Tijd
3
20
Kook Tijd
5
Porties
Prep Tijd
3
20
Kook Tijd
5
Ingrediënten
100
gram
kousenband
geblancheerd en koud gespoeld
1/2
bos
waterkers
25
gram
taugé
30 seconden geblancheerd en koud gespoeld
75
gram
witte kool
geblancheerd en koud gespoeld
2
aardappels
gaar en in plakken
50
gram
wortel
in julienne gesneden
1
komkommer
geschild, ontzaad en in julienne
3
eieren
hard gekookt, gesneden en in 6-en
200
ml
pindasaus
kroepoek of emping
Instructies
1. snijd de kousenband in stukjes van 5 cm, was de waterkers en verwijder de takjes
2. vul een schotel met de verschillende groentes en gekookt ei en giet hier warme pindasaus overheen. Garneer met kroepoek of emping.
Notities
ook dit recept staat in Oriental Streetfood!!