Weer een receptje, weer geen vlees!

Ik ben even in retraite. Afvallen, veel sporten, geen vlees, wel af en toe een stukje vis. Een heel nieuw leven, dat is het plan. Gezonder, beter, leuker. Binnenkort meer.

Recept Afdrukken
gado gado, koude groenten met pindasaus
Keuken indonesisch
Prep Tijd 20
Kook Tijd 5
Porties
Ingrediënten
Keuken indonesisch
Prep Tijd 20
Kook Tijd 5
Porties
Ingrediënten
Instructies
  1. 1. snijd de kousenband in stukjes van 5 cm, was de waterkers en verwijder de takjes
  2. 2. vul een schotel met de verschillende groentes en gekookt ei en giet hier warme pindasaus overheen. Garneer met kroepoek of emping.
Notities

 

ook dit recept staat in Oriental Streetfood!!


Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.