Weer een receptje, weer geen vlees!
Ik ben even in retraite. Afvallen, veel sporten, geen vlees, wel af en toe een stukje vis. Een heel nieuw leven, dat is het plan. Gezonder, beter, leuker. Binnenkort meer.
Prep Tijd | 20 |
Kook Tijd | 5 |
Porties |
|
Ingrediënten
- 100 gram kousenband geblancheerd en koud gespoeld
- 1/2 bos waterkers
- 25 gram taugé 30 seconden geblancheerd en koud gespoeld
- 75 gram witte kool geblancheerd en koud gespoeld
- 2 aardappels gaar en in plakken
- 50 gram wortel in julienne gesneden
- 1 komkommer geschild, ontzaad en in julienne
- 3 eieren hard gekookt, gesneden en in 6-en
- 200 ml pindasaus
- kroepoek of emping
Ingrediënten
|
|
Instructies
- 1. snijd de kousenband in stukjes van 5 cm, was de waterkers en verwijder de takjes
- 2. vul een schotel met de verschillende groentes en gekookt ei en giet hier warme pindasaus overheen. Garneer met kroepoek of emping.
Notities
ook dit recept staat in Oriental Streetfood!!