Fusilli met lardons
Maaltijd
hoofdgerecht
Keuken
internationaal
Porties
Prep Tijd
2
personen
30
minuten
Porties
Prep Tijd
2
personen
30
minuten
Ingrediënten
200
g
lardons
ontbijtspek in blokjes
1
el
olijfolie
1/2
rode ui
gesnipperd
2
tenen
knoflook
geplet
100
ml
room
150
g
crème fraîche
100
g
emmentaler
1/2
zak
fusilli
zout en peper
Instructies
Bak de lardons uit in olie, voeg ui en knoflook toe en bak door tot de ui krokant is.
Voeg room en crème fraîche toe, laat indampen tot de saus wat bindt, schep de knoflook eruit en breng op smaak met zout en peper.
Kook de fusilli in ruim water met zout al dente en giet af.
Meng de pasta direct met de saus, schep in een braadslede en bedek met geraspte kaas.
Zet de pasta 15 minuten onder de ovengrill tot de kaas krokant is (ik heb hier kaas gebruikt die gek genoeg wel krokant maar niet bruin wordt..).