Prep Tijd | 30 minuten |
Porties |
personen
|
Ingrediënten
- 200 g lardons ontbijtspek in blokjes
- 1 el olijfolie
- 1/2 rode ui gesnipperd
- 2 tenen knoflook geplet
- 100 ml room
- 150 g crème fraîche
- 100 g emmentaler
- 1/2 zak fusilli
- zout en peper
Ingrediënten
|
|
Instructies
- Bak de lardons uit in olie, voeg ui en knoflook toe en bak door tot de ui krokant is.
- Voeg room en crème fraîche toe, laat indampen tot de saus wat bindt, schep de knoflook eruit en breng op smaak met zout en peper.
- Kook de fusilli in ruim water met zout al dente en giet af.
- Meng de pasta direct met de saus, schep in een braadslede en bedek met geraspte kaas.
- Zet de pasta 15 minuten onder de ovengrill tot de kaas krokant is (ik heb hier kaas gebruikt die gek genoeg wel krokant maar niet bruin wordt..).