Prep Tijd | 15 minuten |
Kook Tijd | 30 minuten |
Porties |
personen
|
Ingrediënten
- 400 g Griekse yoghurt
- 400 g zelfrijzend bakmeel
- 2 tl bakpoeder
- 1 tl zout
- peper
- bloem voor je werkvlak
- 2-3 el olijfolie
Ingrediënten
|
|
Instructies
- Meng yoghurt met zelfrijzend bakmeel, bakpoeder, zout en peper en voeg tijdens het mengen lepel voor lepel de olie toe.
- Meng tot een zacht deeg (voeg wat zelfrijzend bakmeel toe als het deeg te nat blijft), kneed een minuut op een met bloem bestoven werkvlak en verdeel in 12-en.
- Rol met een deegroller op een met bloem bestoven werkvlak tot een ronde schijf van 5 mm.
- Verwarm een skillet goed voor, smeer dun in met boter en bak hier in 2 x 2 minuten de flatbreads rondom in gaar.
- Serveer warm, besmeerd met boter.