Recept Afdrukken
Flammkuchen pulled pork mais
Maaltijd snack
Keuken Frans
Prep Tijd 15 minuten
Kook Tijd 12 minuten
Porties
personen
Maaltijd snack
Keuken Frans
Prep Tijd 15 minuten
Kook Tijd 12 minuten
Porties
personen
Instructies
  1. Meng de pulled pork met de helft van de bbq saus.
  2. Besmeer de flammkuchen met maispuree en beleg met plukjes aangemaakte pulled pork, plakjes mozzarella en pickled onions.
  3. Rasp Parmezaanse kaas over de flammkuchen en zeker ook over de randjes.
  4. Bak de flammkuchen in enkele minuten krokant op een pizzaplaat in een indirect gestookte kamado (200ºC), of in een voorverwarmde oven (pas op dat de randjes niet zwart worden maar het midden wel gaar is).
  5. Snijd de flammkuchen in stukken en spuit er strepen knoflookaioli overheen. Direct eten!

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.