Draadjesvlees
Ingrediƫnten
Instructies
  1. Meng bloem met zout en peper en bestrooi hier de riblappen aan beide kanten mee. Schud overtollige bloem van de lappen.
  2. Bak in een koekenpan de lappen aan beide kanten in 4 eetlepels olie krokant aan.
  3. Bak ondertussen in een stoofpan de wortel en ui aan in 2 eetlepels olie en voeg hier de riblappen aan toe.
  4. Blus de koekenpan af met een glas rode wijn, laat even opkoken en voeg toe aan de stoofpan.
  5. Giet het restant van de rode wijn op de riblappen , breng aan de kook en voeg na 5 minuten warme bouillon en laurier toe (zorg dat de lappen onderstaan, voeg anders nog wat bouillon toe).
  6. Laat minimaal 3 uur stoven met de deksel half op de pan.
  7. Controleer de garing, verwijder de laurier en breng indien nodig op smaak met zout en peper.