Porties |
|
Ingrediënten
- 3 el sherryazijn
- 100 g rode ui in halve ringen
- 4 el olijolie + wat extra
- 1/2 tl suiker
- 3 tl chilisaus
- 400 g rode bietjes gekookt en gesneden
- 200 g doperwten geblancheerd en koud gespoeld
- 200 g avocado gesneden
- 10 g munt blaadjes, gesneden
- 10 g koriander blaadjes, gesneden
- 20 g doperwtscheuten
- zout en peper
Ingrediënten
|
|
Instructies
- Meng azijn, ui, olie, suiker, zout en peper tot een dressing en meng met de bietjes.
- Leg de helft van de bieten op een groot bord en schep hier de helft van de doperwten, avocado, koriander, munt en doperwtscheuten op.
- Leg het restant van de bieten op de doperwten, en daarop het restant van de doperwten.
- Besprenkel met olijfolie en serveer direct.