Prep Tijd | 30 minuten |
Porties |
personen
|
Ingrediënten
- 250 g boter
- 150 g bruine basterdsuiker
- 1 ei losgeklopt
- 4 el karamelsiroop of praline/butterscotchsiroop (Monin)
- 500 g ontpitte dadels in reepjes
- 1 rol Maria biscuitjes gebroken in 1x1 cm
- 40 g pecannoten gehakt
- 3 el kokosrasp fijn
Ingrediënten
|
|
Instructies
- Smelt boter en voeg suiker toe. Roer goed door zodat de suiker een beetje oplost.
- Laat iets afkoelen, roer het ei door de massa en daarna de siroop en breng tegen de kook aan.
- Voeg dadels, koekjes en pecannoten toe en schep alles door elkaar. Kook nog een halve minuut door.
- Bekleed een ingevette taartvorm ø 20 cm met bakpapier en vul met het dadelmengsel. Druk goed aan met de bolle kant van een natte lepel of een palletmes en zet de taart minimaal 2 uur in de koeling.
- Garneer de taart met de kokosrasp.