Prep Tijd | 30 minuten |
Kook Tijd | 20 minuten |
Porties |
personen
|
Ingrediënten
- 400 g courgette in dunne plakken (kaasschaaf 2 mm)
- 20 ml olijfolie om in te bakken
- 60 g pecorino geraspt
- 30 g broodkruim
- 3 takjes tijm gerist en kleingesneden
- 5 takjes bladpeterselie alleen de blaadjes, gesneden
- zout en peper
Ingrediënten
|
|
Instructies
- Meng in een grote kom courgette met olie en zorg dat iedere plak aan beide kanten met olie is bedekt.
- Bekleed een bakplaat met bakpapier.
- Meng de pecorino met broodkruim, tijm, zout en peper en dip de courgetteplakken hierin. Leg de plakken zo op de bakplaat dat de randen elkaar nauwelijks raken.
- Zet de bakplaat met de courgetteplakken in een op 200°C voorverwarmde oven en controleer na 20 minuten of ze al krokant zijn.
- Serveer ze direct, bestrooid met peterselie.