Recept Afdrukken
citroencake met maanzaad
Maaltijd dessert
Keuken Frans
Prep Tijd 15 minuten
Kook Tijd 35 minuten
Porties
cake
Ingrediënten
Maaltijd dessert
Keuken Frans
Prep Tijd 15 minuten
Kook Tijd 35 minuten
Porties
cake
Ingrediënten
Instructies
  1. Meng gesmolten boter met suiker en citroenrasp tot een homogene massa en voeg vervolgens een voor een de eieren toe.
  2. Klop bloem met gist en daarna citroensap, maanzaad en zout door je boter-ei-mengsel.
  3. Bestrooi de binnekant van een ingevet cakeblik met bloem, klop het overtollige er weer uit, vul de vorm met je cakebeslag en bak in ± 35 minuten gaar in een op 180ºC voorverwarmde oven.
  4. Controleer met een rvs satépen de garing (schoon=gaar) en laat de cake op een rekje afkoelen.

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.