Chopped Niçoise met yellowtail
Ingrediënten
Instructies
  1. Verwarm een grillpan tot loeiheet, smeer de filets om en om in met olijfolie en grill rondom krokant.
  2. Laat afkoelen en snijd eerst in repen en dan in blokken.
  3. Snijd de tomaten doormidden, verwijder de zaden en snij de rest in kleine blokjes.
  4. Snijd de haricots verts in stukjes, en zo ook de aardappels en de eieren,
  5. kortom chop de boel helemaal klein en meng met de tomaten. en de rode ui
  6. Klop met een garde citroensap en mosterd glad en giet hier al kloppend druppelsgewijs de olie bij. Breng de vinaigrette op smaak met kappertjes, zout en peper
  7. Meng de vinaigrette met de salade en breng op smaak met zout en peper.
  8. Maak de bladeren Romeinse sla los van de stronk en leg rondom op een schaal, schep de chopped Niçoise in het midden en garneer met ansjovis en olijven