Chocolade cheesecake brownie
Porties Prep Tijd
12koekjes 30minuten
Kook Tijd
60minuten
Porties Prep Tijd
12koekjes 30minuten
Kook Tijd
60minuten
Ingrediënten
Instructies
  1. Smelt de chocolade au bain marie (kleine pan in grotere pan met warm water, zo kan de chocolade wel warm worden maar niet aanbranden).
  2. Klop de zachte boter met 250 gram suiker en voeg één voor één al kloppend 3 eieren toe.
  3. Klop vervolgens de gezeefde bloem door het beslag en daarna de warme chocolade.
  4. Klop de roomkaas luchtig met het restant van de suiker en de vanille en voeg één voor één 2 eieren toe.
  5. Vul een met boter ingesmeerd 4-kant bakblik met het chocolademengsel en daarna met het roomkaasmengsel en bak het geheel 60 minuten in een voorverwarmde oven op 170ºC.
  6. Laat afkoelen en stort op een taartrekje.