![Champignons toast 5](https://www.juliusjaspers.nl/wp-content/uploads/2020/03/Champignons-toast-5-scaled-600x800.jpg)
Porties |
|
Ingrediënten
- 1 rode ui gesnipperd
- 3 el olijfolie
- 1 teen knoflook geperst
- 400 g champignons gesneden
- 100 ml kippenbouillon
- 300 ml room
- 5 takjes peterselie alleen de blaadjes, gesneden
- zout en peper
Ingrediënten
|
![]() |
Instructies
- Fruit ui aan in olie, voeg knoflook toe en bak 2 minuten door.
- Voeg champignons toe, bestrooi met zout en peper en wok om en om bruin.
- Blus af met bouillon en laat inkoken tot bijna droog.
- Roer room door de champignons, breng aan de kook en laat inkoken tot de gewenste smaak en dikte
- Controleer de smaak en serveer op getoast boerenbrood met peterselie.