Braciole
Porties Prep Tijd
4personen 15minuten
Kook Tijd Passieve Tijd
15minuten 2uur
Porties Prep Tijd
4personen 15minuten
Kook Tijd Passieve Tijd
15minuten 2uur
Ingrediënten
Instructies
  1. Sla de lappen vlees plat tussen 2 stukjes slagersfolie, bestrooi met knoflook, kaas, panko, peterselie, zout en peper, beleg met Parmaham en rol op. Zet de rollen vast met cocktailprikkers.
  2. Verwarm olijfolie met 2 tenen platgeslagen knoflook en braad hier de vleesrollen in aan.
  3. Blus als de rollen rondom zijn aangebraden af met rode wijn, laat 2 minuten inkoken en haal de knoflook uit de pan.
  4. Voeg tomatenpuree en basilicum toe en laat met de deksel op de pan minimaal 2 uur garen.
  5. Voeg eventueel wat water toe als de saus te dik wordt.
  6. Breng op smaak met zout en peper en serveer met penne.
  7. (ik zet na 2 uur het vuur uit, laat het afkoelen en warm het ’s avonds weer op)