Prep Tijd | 15 minuten |
Kook Tijd | 15 minuten |
Passieve Tijd | 2 uur |
Porties |
personen
|
Ingrediënten
- 600 g riblap in 4 plakken
- 1 teen knoflook geperst
- 2 el Parmezaanse kaas
- 2 ep panko
- 2 el platte peterselie
- 4 plakken parma ham
- 2 el el olijfolie
- 2 tenen knoflook
- 250 ml rode wijn
- 1 liter passata
- 2 takjes basilicum
- zout en peper
Ingrediënten
|
|
Instructies
- Sla de lappen vlees plat tussen 2 stukjes slagersfolie, bestrooi met knoflook, kaas, panko, peterselie, zout en peper, beleg met Parmaham en rol op. Zet de rollen vast met cocktailprikkers.
- Verwarm olijfolie met 2 tenen platgeslagen knoflook en braad hier de vleesrollen in aan.
- Blus als de rollen rondom zijn aangebraden af met rode wijn, laat 2 minuten inkoken en haal de knoflook uit de pan.
- Voeg tomatenpuree en basilicum toe en laat met de deksel op de pan minimaal 2 uur garen.
- Voeg eventueel wat water toe als de saus te dik wordt.
- Breng op smaak met zout en peper en serveer met penne.
- (ik zet na 2 uur het vuur uit, laat het afkoelen en warm het ’s avonds weer op)