Bourguignon van paddenstoelen
Porties Prep Tijd
2personen 20minuten
Kook Tijd
45minuten
Porties Prep Tijd
2personen 20minuten
Kook Tijd
45minuten
Ingrediënten
Instructies
  1. Meng paddenstoelen, wortel, ui, komijn, piment, zonnebloemolie en zout en peper en schuif alles in een stoofpan een half uur in een op 180ºC voorverwarmde oven.
  2. Zet de groentes op het vuur, blus af met wijn, breng aan de kook en laat 10 minuten indampen.
  3. Voeg sojasaus, esdoornsiroop, tomatenpuree, groentebouillon en laurier toe, breng opnieuw aan de kook en laat een kwartier garen/indampen.
  4. Maak de Maizena aan met 3 eetlepels water, meng met de bourguignon, breng aan de kook en laat nog even indikken.
  5. Meng met peterselie, breng op smaak met peper en serveer direct.