Prep Tijd | 30 minuten |
Porties |
personen
|
Ingrediënten
- 125 g mayonaise
- 25 g sriracha chilisaus
- 15 g kow yick wan kee chilisaus toko
- 6 bao’s of buns (Chinese gestoomde witte broodjes, bij de toko)
- 6 plakken Vietnamees spek van 50 gram
- 120 g komkommer zoetzuur
- 30 g gefruite uitjes kant-en-klaar te koop
Ingrediënten
|
|
Instructies
- Meng mayonaise met chilisaus.
- Stoom de bao’s of buns in een stoompan in een minuut of 8 goed warm.
- Gril ondertussen het spek krokant op de barbecue. Het is al gaar, dus 3 minuten zou genoeg moeten zijn.
- Snijd een bun door. Spuit een beetje sriracha-mayonaise op de onderste helft van de bun, leg daarop het spek, dan het zoetzuur van komkommer en eindig weer met een flinke spuit mayo en wat gefruite uitjes. Zet de deksel van de bun erop.