Prep Tijd | 25 minuten |
Kook Tijd | 10 minuten |
Porties |
personen
|
Ingrediënten
- 12 groene asperges 3 cm ingekort
- 1 el mayonaise
- 1 el yoghurt
- 1 tl rijstazijn
- 1 tl Franse mosterd
- 1 el witte miso
- 2 eieren hardgekookt en geprakt
- 1/2 witte ui gesnipperd
- 1 stengel bleekselderie in brunoise
- 2 blaadjes shizo chiffonade gesneden
- olijfolie
- zout en peper
Ingrediënten
|
|
Instructies
- Blancheer de asperges 2 minuten, spoel koud en laat uitlekken.
- Maak met 2 in water geweekte prikkers matjes van 6 asperges.
- Meng mayonaise, yoghurt, rijstazijn, mosterd en miso tot een gladde saus en meng met gekookt ei, ui en bleekselderij.
- Grill de asperges om en om krokant en laat garen tot je nog een klein beetje bite hebt.
- Haal van de prikkers af, stapel in laagjes op een schaal, bedek met de eiersaus en bestrooi met shizo.