Porties |
|
Ingrediënten
- 50 g boter
- 200 g bruine basterdsuiker
- 1 ananas in ringen zonder kern
- 6 amarene kersen optioneel
- 3 eieren
- 75 g suiker
- 1 vanillestokje doorgesneden en uitgeschraapt
- 50 ml ananassap
- 100 g bloem
- 1½ tl bakpoeder
- zout
Ingrediënten
|
|
Instructies
- Smelt boter in een skillet, voeg bruine suiker toe en meng, haal van het vuur en bedek de bodem met plakken ananas. Vul ieder ringgat met een amarenekers (optioneel).
- Klop eieren met suiker tot een witte massa, voeg vanillemerg en ananassap toe en meng met bloem, bakpoeder en zout. Klop tot een stevig beslag.
- Giet het beslag over de schijven ananas en bak 45 minuten in een op 170ºC voorverwarmde oven.
- Laat afkoelen tot handwarm en stort op een schaal.