Prep Tijd | 15 minuten |
Kook Tijd | 30 minuten |
Porties |
muffins
|
Ingrediënten
- 3 eieren
- 140 g amandelmeel
- 1,5 tl kaneelpoeder
- 1 tl bakpoeder
- 1 el ahornsiroop
- snufje zout
- 2 appels geraspt
- handje rozijnen
- 1 citroen sap en rasp
- amandelschaafsel voor de topping
Ingrediënten
|
|
Instructies
- Klop de eieren 3 minuten licht schuimig, voeg amandelmeel, kaneel, bakpoeder, ahornsiroop en een snufje zout toe en mix tot alles goed gemengd is.
- Roer als laatste de appels, rozijnen en citroensap en -rasp door het beslag.
- Vul papieren muffincups tot 3/4 met het beslag, bestrooi ze met amandelschaafsel en zet ze in de in je muffin-bakvorm.
- Bak de muffins 20-25 minuten gaar in een op 200ºC voorverwarmde oven.
- Laat afkoelen op een taartrekje.