Prep Tijd | 15 minuten |
Kook Tijd | 15 minuten |
Porties |
personen
|
Ingrediënten
- 60 g eiwit
- 30 g bloem
- 30 g amandelpoeder
- 75 g poedersuiker
- 50 g zachte boter
- 30 g geschaafde amandelen
Ingrediënten
|
|
Instructies
- Klop het eiwit los en meng met bloem, amandelpoeder, poedersuiker en zachte boter tot een gladde massa.
- Smeer het beslag op een siliconen bakmatje of een stuk bakpapier en strijk dun uit met een spatel.
- Bestrooi met geschaafde amandelen en bak in ± 15 minuten goudbruin in een op 180ºC voorverwarmde oven.
- Laat afkoelen op een rekje en breek in stukken.
Notities
Klop het eiwit los en meng met bloem, amandelpoeder, poedersuiker en zachte boter tot een gladde massa. Smeer het beslag op een siliconen bakmatje of een stuk bakpapier en strijk dun uit met een spatel. Bestrooi met geschaafde amandelen en bak in ± 15 minuten goudbruin in een op 180ºC voorverwarmde oven. Laat afkoelen op een rekje en breek in stukken.