Amandelbrood met mozzarella
Maaltijd
snack
Porties
Prep Tijd
6
personen
15
minuten
Kook Tijd
15
minuten
Porties
Prep Tijd
6
personen
15
minuten
Kook Tijd
15
minuten
Ingrediënten
240
g
amandelmeel
1
tl
bakpoeder
675
g
mozzarella
geraspt
55
g
cream cheese
2
eieren
225
g
mozzarella
geraspt
90
g
Parmezaanse kaas
geraspt
Maldon zeezout
Instructies
Meng amandelmeel met bakpoeder.
Smelt de mozzarella met cream cheese in een paar batches in de magnetron (steeds een paar seconden) en meng goed door elkaar.
Meng de gesmolten kaas met amandelmeel/bakpoeder en de eieren in de keukenmachine tot een deeg en rol uit tot een ovaal van 1 cm dik.
Bestrooi het deeg met de mozzarella, Parmezaanse kaas en Maldon maar laat de randen vrij.
Bak het brood 15 minuten op een op 200ºC voorverwarmde oven en laat afkoelen op een rekje.