Prep Tijd | 15 minuten |
Kook Tijd | 15 minuten |
Porties |
personen
|
Ingrediënten
- 240 g amandelmeel
- 1 tl bakpoeder
- 675 g mozzarella geraspt
- 55 g cream cheese
- 2 eieren
- 225 g mozzarella geraspt
- 90 g Parmezaanse kaas geraspt
- Maldon zeezout
Ingrediënten
|
|
Instructies
- Meng amandelmeel met bakpoeder.
- Smelt de mozzarella met cream cheese in een paar batches in de magnetron (steeds een paar seconden) en meng goed door elkaar.
- Meng de gesmolten kaas met amandelmeel/bakpoeder en de eieren in de keukenmachine tot een deeg en rol uit tot een ovaal van 1 cm dik.
- Bestrooi het deeg met de mozzarella, Parmezaanse kaas en Maldon maar laat de randen vrij.
- Bak het brood 15 minuten op een op 200ºC voorverwarmde oven en laat afkoelen op een rekje.