Aardappel met feta en harissa (bijgerecht)
Porties Prep Tijd
3personen 30minuten
Kook Tijd
45minuten
Porties Prep Tijd
3personen 30minuten
Kook Tijd
45minuten
Ingrediënten
Instructies
  1. Zet de aardappels op in koud water met wat zout, breng tegen de kook aan en giet na 10 minuten af.
  2. Fruit de ui glazig in de olie in een stoofpan, laat licht kleuren en voeg knoflook en paprika toe.
  3. Gaar nog 3 minuten door en voeg tomaat, tomatenpuree, harissa en bouillon, roer goed door en breng tegen de kook aan, Breng op smaak met zout en peper.
  4. Voeg de aardappels en olijven toe en laat 45 minuten garen.
  5. Controleer de garing èn de smaak.
  6. Serveer direct of laat afkoelen en verwarm later zachtjes op het vuur of 20 minuten in een op 180ºC voorverwarmde oven.
  7. Bestrooi met feta en peterselie.