Recept Afdrukken
Pepersaus met jus de veau
Maaltijd sauzen
Keuken Frans
Prep Tijd 15 minuten
Porties
personen
Ingrediënten
Maaltijd sauzen
Keuken Frans
Prep Tijd 15 minuten
Porties
personen
Ingrediënten
Instructies
  1. Blus de aanbaksels van je vlees in de pan af met witte wijn en roer ze los van de bodem.
  2. Laat vrijwel verdampen en voeg jus de veau toe.
  3. Breng aan de kook, laat iets indampen en voeg pepers met aanhangend sap toe.
  4. Roer de pepers om, voeg room toe en laat inkoken tot een dikkere en vooral lekkere saus. Breng op smaak met zout en peper.

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.