Prep Tijd | 10 minuten |
Kook Tijd | 15 minuten |
Porties |
plakken
|
Ingrediënten
- 300 g varkensfilet
- 3 eieren geklutst
- 100 g bloem
- 100 g panko
- 1 liter zonnebloem olie
- zout
- 150 g Heinz ketchup
- 2 el Worcestershire Sauce
- 2 el sojasaus
- 1 tl Colmans mosterd
Ingrediënten
|
|
Instructies
- Snijd het vlees aan de vetkant een paar keer in, bestrooi met zout, tenderize het (inprikken met een speciaal apparaatje, evt. met een rvs satéprikker) en leg 45 minuten in de koeling.
- Haal het vlees door bloem, door ei, door bloem, door ei, en dan door panko.
- Frituur het vlees in 2 batches op 175ºC krokant en vooral gaar en schep na iedere batch de bruine kruimeltjes uit het vet.
- Voor de saus is het een kwestie van ketchup met Worcestershire-, soja-saus en mosterd mengen.