In de late middeleeuwen gingen de armen langs bij de minder armen om ze een gelukkig nieuwjaar te wensen. In ruil voor “de beste wensen”...
Verder lezen
De laatste uit de serie “Kerst-toppers”. Althans voor deze week, hierna ga ik me buigen over Oudejaarsavond. Ik maakte deze pudding voor het eerst in...
Verder lezen
Kaviaar staat morgen centrale in Julius' Voorraadkast (m'n podcast, te beluisten via bijv. Spotify), leek me wel aardig zo vlak voor de feestdagen
Ik zou deze...
Verder lezen
Ik was met de zoon en 2 vrienden in Ha Long Bay (Vietnam), de bizar mooie baai met honderden eilandjes, een uur rijden van Hanoi.
Varen,...
Verder lezen
Omdat ik zelf echt beter kan koken dan bakken heb ik mijn vriend en collega Rutger van den Broek (Bakbijbel-Koekjesbijbel-Toetjesbijbel èn de 1ste winnaar van...
Verder lezen
Hanoi bún chả is eigenlijk een combinatie van soep met noedels, gehaktballetjes, spek en natuurlijk lokale groene kruiden.
Je kunt dit vrij makkelijk maken door kippenbouillon...
Verder lezen
OEPS... FOUTJE BEDANKT, IETS NIET HELEMAAL GOED GEGAAN EERGISTEREN, SORRY
Vandaag ligt venkel in de groentela van Julius’ Voorraadkast vandaar dit recept.
Een rerun uit de week...
Verder lezen
Vandaag staat maanzaad in Julius' Voorraadkast (m'n podcast, luister 'm gerust in je favoriete podcast-app of in Spotify, duurt maar 8 minuten...), vandaar een receptje...
Verder lezen