Chili aka Spaanse peper stat vandaag centraal in Julius’ Voorraadkast. Nu wordt chili vaak verwisseld met het gerecht Chili con carne dus ik denk daar...
Verder lezen
Omdat augurken vandaag in Julius' Voorraadkast centraal staan een repost van mijn Russische salade waar de augurk een behoorlijke rol inspeelt. Ga snel aan de...
Verder lezen
In de late middeleeuwen gingen de armen langs bij de minder armen om ze een gelukkig nieuwjaar te wensen. In ruil voor “de beste wensen”...
Verder lezen
De laatste uit de serie “Kerst-toppers”. Althans voor deze week, hierna ga ik me buigen over Oudejaarsavond. Ik maakte deze pudding voor het eerst in...
Verder lezen
Kaviaar staat morgen centrale in Julius' Voorraadkast (m'n podcast, te beluisten via bijv. Spotify), leek me wel aardig zo vlak voor de feestdagen
Ik zou deze...
Verder lezen
Ik was met de zoon en 2 vrienden in Ha Long Bay (Vietnam), de bizar mooie baai met honderden eilandjes, een uur rijden van Hanoi.
Varen,...
Verder lezen
Omdat ik zelf echt beter kan koken dan bakken heb ik mijn vriend en collega Rutger van den Broek (Bakbijbel-Koekjesbijbel-Toetjesbijbel èn de 1ste winnaar van...
Verder lezen