Het is vandaag International Hamburger Day
Met Stefan deel ik de liefde voor Spanje, dus een pata negra burger is voor mij geen verrassing. Zachte avocado, spicy...
Verder lezen
Repost van 2 juni 2020
Ossobucco (kalfsschenkel|tomatensaus|gremolata) vandaag (nou.., meer voor het weekend want 9 van de 10 slagers, als ze het al hebben, pakken het...
Verder lezen
Donald Duck (en wist je dat hij een tweelingzus heeft, Dumbella?) blaast vandaag 90 kaarsjes uit, vandaar een receptje van Parmentier.
Toen ik een jaar of...
Verder lezen
Sui kau zijn Chinese dumplings op basis van garnalen, met iets varkensgehakt. Je kunt ze zelf maken (zie recept), maar je kunt ze ook kopen...
Verder lezen
Vorige week heb ik een dadeltaart gemaakt, ben dol op dadels. Het was best een hoop werk en eigenlijk niet echt lekker. Proefnotitie; ‘lafjes van...
Verder lezen
Aardperen staan morgen centraal in de laatste Julius’ Voorraadkast, na 107 afleveringen stop ik ermee. Ondanks de 91.000(!) luisteraars krijgen Tonny en ik de podcast*...
Verder lezen
Vandaag staat andijvie voorin Julius’ Voorraadkast en wat me echt nooit gebeurt gebeurt me nu, een receptje zonder foto, sorry. Ik ben nog steeds aan...
Verder lezen
Shakshuka komt uit het Midden Oosten (Israël en Libanon), en wordt aldaar voornamelijk als ontbijt, brunch of lunch gegeten. Klik hier voor the real thing...
Verder lezen