Met onderstaande hoeveelheid heb ik in Vietnam 120 kleine porties aardappelmousseline (± 12 kilo) op smaak gemaakt.
500 gram olijfolie
2 tenen knoflook, met schil
2 ansjovisfilet in stukjes
500 gram truffel, fijngehakt
truffelolie
1. verwarm de olie...
Verder lezen
Ik was afgelopen woensdag in de uitzending van Sublime FM, het oude Arrow jazz, die een tijdelijke studio hebben op het Centraal Station van Utrecht....
Verder lezen
Ik had nog iets beloofd...
voor 25 personen!!
300 gram gele curry pasta
3 liter kokosmelk
30 blaadjes jeruk purut
10 citroengras, doormidden en geplet
nam pla
goela djawa
rijstolie
4 kilo kippedijenvlees
1. bak de currypasta uit in rijstolie en blus af...
Verder lezen
Voorpublicatie uit “Smart BBQ”, dat eind mei uitkomt.
Ik vind alle bereidingen van bloemkool lekker, zelfs met een papje mits goed gemaakt! Wat ik niet zo...
Verder lezen
Ingezonden brief Bijgesloten zijn twee foto's... het zal u niet verbazen dat het een creatie uit uw eigen boek "Smart cooking" gaat, een inspiratiebron...
Verder lezen
Happy new year...!! Nieuwjaarsdag en de rust ie wedergekeerd in huize Jaspers. Geweldige avond gehad in het boerendorp met de Deeniks met als hoogtepunt...
Verder lezen