Tomaten in de winter hebben vrijwel geen smaak. Of je nu pommedori's neemt of coeur de boeuf, het smaakt allemaal naar water, het enige wat...
Verder lezen
30 gram fijne suiker
100 ml water of vers kokossap
15 ml rijstazijn
90 ml nuoc mam (Vietnamese vissaus, of de Thaise variant nam pla)
45 ml limoensap
4 teen knoflook,...
Verder lezen
zoals gemaakt op de Big Green Egg Member Day van 15 juni j.l.
130 gram vissaus
95 gram rijstazijn
60 gram suiker
50 gram water
5 gram knoflook
1 Spaanse peper, ontzaad...
Verder lezen
Je komt wel eens van die receptjes tegen, supersimpel en te lekker, zo ook afgelopen vrijdag bij de Kookfabriek in Rotterdam.
Een van de culinair coaches,...
Verder lezen
Iedereen verwacht op kerstavond een groot stuk gebraad, hertenrug, kalkoen, Virginia baked ham op de tafel van de Jaspertjes, maar niets is minder waar. Als...
Verder lezen
Rechtstreeks uit mijn favoriete Spaanse strandtent, de lekkerste paella die ik ken. Een kleine waarschuwing is wel op zijn plaats, zo lekker als hier met...
Verder lezen
Het blijft barbecueweer, dus maar eens een sparerib-receptje. Bij het maken van spareribs spelen een aantal factoren een rol. De smaak natuurlijk, hangt af van...
Verder lezen