Even een hamburgertje tussen al het culinaire geweld, van Shake Shack.
Shake Shack werd in 2004 opgericht door restaurateur Danny Meyer, die toen al Union Square...
Verder lezen
Toen Dick en Mac McDonald in 1940 een restaurantje openden hadden ze niet kunnen bevroeden dat er 75 jaar later ruim 35.000 McDonald’s filialen zouden...
Verder lezen
Nieuw gerechtje op de kaart van Julius bar&grill, gerilde prei. Supermakkelijk als je de prei maar voorgaart, anders wordt het een harde en zwarte affaire....
Verder lezen
Ik raak een beetje in de hamburger-sferen, het ‘waarom’ zal ik binnenkort uitleggen.
Om een beetje in de stemming te komen hier alvast de signature dish...
Verder lezen
Vietnam is het 2de peper-exporterende land ter wereld, maar dat wisten jullie natuurlijk al (wat betreft koffie ook de 2de…), en laat ik daar nu...
Verder lezen
Binnen het wedstrijd-barbecueën zijn er een aantal stromingen, zoals de WBQA (World BBQ Association) en de KCBS (Kansas City Barbecue Society). De laatste is misschien...
Verder lezen
Dit is voor mij de ultieme manier van barbecueën, rechtstreeks op de kolen die ik vantevoren even heb schoon geblazen met de föhn van de...
Verder lezen