Omdat iedereen altijd maar denkt dat er hier wekelijks een halve koe doorheen gaat, of een heel varken, starten we de week maar eens met...
Verder lezen
Omdat ik een nieuwe grill heb waar ik vandaag wat aandacht aan besteed (een Weber Traveler Compact, lekker makkelijk op gas) een repost van 23...
Verder lezen
Repost van eerder, maar nu gemaakt op de Weber summit Kamado.
Ik heb al eens eerder wat verteld over mijn “uitvinding” van de maispuree onder een pizza...
Verder lezen
De uitvinder van de tiramisu,Roberto Linguanotto is gisteren overleden (81). Hij was ooit patissier in La Beccherie (Treviso) toen hij waarschijnlijk een foutje maakte met...
Verder lezen
Ik kan geen pruim meer zien hahaha. Nee hoor, valt mee, ik heb vooral geëxperimenteerd en dat doe ik meestal niet met 10 kilo tegelijk....
Verder lezen
Het blijft maar lekker weer maar ik kan me voorstellen dat na een heel weekend bbq-en de vleesinname wat hoger ligt dan normaal. Lekker groente...
Verder lezen
Dit gerecht maakte ik voor het eerst voor de mannen van Airtender, de uitvinders van een mooie machine die lucht kan toevoegen en kan vacumeren....
Verder lezen