Het meest populaire recept van Canadese chef Michael Smith is deze aardappel-spek-kaas taart, een geweldig garnituur bij een stuk gebraad van de BBQ, maar eigenlijk...
Verder lezen
Geschnetzeltes is een typisch Zwitsers gerecht, en een beetje vreemde eend in de bijt in mijn Kerstbijbel (die over 2 weken uitkomt) want niet echt...
Verder lezen
Het is vandaag Internationale braai-dag, dus een gerechtje van de braai uit mijn BBQ Atlas (ook prima te maken als je geen braai hebt maar...
Verder lezen
Hoe blij kun je zijn als zacht kaasbroodje om in mijn nieuwe BBQ-bijbel 2.0, ik zeg het je... En dit glutenvrije broodje is het gelukt,...
Verder lezen
Omdat iedereen altijd maar denkt dat er hier wekelijks een halve koe doorheen gaat, of een heel varken, starten we de week maar eens met...
Verder lezen
Omdat ik een nieuwe grill heb waar ik vandaag wat aandacht aan besteed (een Weber Traveler Compact, lekker makkelijk op gas) een repost van 23...
Verder lezen
Repost van eerder, maar nu gemaakt op de Weber summit Kamado.
Ik heb al eens eerder wat verteld over mijn “uitvinding” van de maispuree onder een pizza...
Verder lezen
De uitvinder van de tiramisu,Roberto Linguanotto is gisteren overleden (81). Hij was ooit patissier in La Beccherie (Treviso) toen hij waarschijnlijk een foutje maakte met...
Verder lezen