Vandaag in mijn “voorraadkast” een podcast over port, èn een recept van een lekkere portsaus .
Ik zou het recept van de saus bewaren voor een...
Verder lezen
Ik was een paar jaar geleden gastkok in Den Haag, Sapori d'Italia (Javastraat 7) en heb behalve de jongens geholpen met 6 gangen (!) ook...
Verder lezen
Vandaag staan peren op het podium van Julius Voorraadkast, en ik maak ze graag met saffraan vandaar dat ik nog eens kom met het receptje...
Verder lezen
DEZE POST IS EERDER GEPLAATST NET NA DE EERSTE LOCKDOWN IN DE WEEK 13-20 MAART 2020
We beginnen de nieuwe week met een pompoensoeppie. Het is...
Verder lezen
Totaal crazy natuurlijk maar ook wel weer supergrappig. Volks-snack nummer 1 (de frikandel is de meest verkochte snack in Nederland, 34,44 %, loempia’s op 2,...
Verder lezen
Een bitterballen-recept van Cees Holtkamp, de nestor van de vaderlandse patisserie, dat mooi aansluit bij mijn podcast van deze week. Toen ik Cees vroeg of...
Verder lezen
When in Rome… koop ik alle Amerikaanse tijdschriften over bbq en outdoor-cooking, je weet nooit wat je tegen komt. Het meeste is bekend terrein maar...
Verder lezen