Lekker gerechtje voor iedereen die op de camping of op de boot zit dit weekend (want dit recept komt uit mijn nieuwe boek “Kampeerkoken”),
of maak...
Verder lezen
Hello Monday, het weer leent zich ervoor (je kunt ook prima buiten barbecueën in de winter), dus we gaan lekker barbecueën.
Bietjes, ik ben d’er dol...
Verder lezen
International Hamburger day vandaag en dat biedt gelegenheid om een hamburger zonder vlees op het podium te zetten, de Bietenburger! Zelf maken from scratch is...
Verder lezen
ARTISJOKKEN STAAN VANDAAG PROMINENT IN JULIUS' VOORRAADKAST, LEKKER 'BARIGOULE'!
Je hebt artisjokken in vele formaten. De grote zijn het hele jaar te koop, de wat kleinere...
Verder lezen
Vandaag staat ketchup centraal in Julius' Voorraadkast, vandaar nog een keer de Meatloaf.
Als er één uit de oude doos komt is het de meatloaf, en...
Verder lezen
Tonijn in de Voorraadkast, ondersteund door een superlekkere salade..., klassiek voorbeeld van de ijskast aanvegen, deze tonijnsalade.
Het succes staat en valt met lekkere spulletje zoals zo...
Verder lezen