Catherine Keyl was dit weekend eindredacteur gasthoofdredacteur van de Vrouw-bijlage van de Telegraaf en was zo lief dit recept te plaatsen uit haar favoriete kookboek....
Verder lezen
De Italianen hebben voor elke saus een andere pasta.
Puttanesca wordt vaak met spaghetti gegeten omdat daar de saus mooi aan blijft hangen, maar je kunt...
Verder lezen
INSPIRATIE VOOR OUDEJAARSAVOND, REPOST VAN 30 NOVEMBER 2022
Gourmetten mag niet ontbreken in mijn Grillbijbel, net zoals steengrillen. De eerste heeft wat mij betreft iets meer...
Verder lezen
Vind je hazenpeper te heftig, maak dan lekker deze hertenstoof. Het idee is vergelijkbaar maar hertenvlees heeft wat minder een ‘wild-smaak’. De lima-bonen en de...
Verder lezen
Ik maak kookboeken (26) en dat neem ik best serieus. Mijn eerste boek, Smart Cooking (1) werd een bestseller omdat ik er De Gouden Garde...
Verder lezen
Ik heb een week geleden meegedaan aan een airfryer-test voor AVROTROS’ Radar die vanavond wordt uitgezonden (NPO2 om 20:25). Op een tochtige en vooral ijskoude...
Verder lezen