Ik ging rauwe Snickers maken, heb ik een keer gevonden in een Amerikaans tijdschrift, superleuk.

Bij mij gaat ook wel eens wat mis dus toen ik vorige week die zak dadels die al een tijdje stond in de Magimix deed gebeurde er niets, behalve dat ik een half uur op dat ding heb staan poetsen en er een bak afgekante stenen richting de groene bak ging. Dadels te oud! Een week later opnieuw dan maar, never give up…, met verse dadels, pindakaas en pinda’s van Completely Nuts, gepofte spelt ipv rijst en chocolade, en het ging als een malle… Totdat ik ze ijskoud ging snijden en ze uit elkaar vielen, shit!

Ik heb de chocolade eraf gepeuterd, opnieuw gesmolten, gesmolten boter erdoorheen geroerd, gestort en platgedrukt en weer gekoeld. Perfect!!!

Recept Afdrukken
rauwe Snickers
Maaltijd dessert
Prep Tijd 15 minuten
Passieve Tijd 2 uur
Porties
gram
Ingrediënten
Maaltijd dessert
Prep Tijd 15 minuten
Passieve Tijd 2 uur
Porties
gram
Ingrediënten
Instructies
  1. Maal dadels, pindakaas en vanille in de keukenmachine tot pasta.
  2. Meng de dadelpuree met pinda’s en gepofte rijst, duw in een beboterde vorm van 10x20 cm en overgiet met de warme chocolade (goed aanduwen).
  3. Zet 2 uur in de koeling en snijd in repen.
  4. * dit ging dus niet helemaal goed, dus heb ik de chocolade eraf gehaald, weer gesmolten en samen met gesmolten boter gemengd met de dadelpasta. Aandrukken en af laten koelen, toen bleef het goed zitten!

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.