En zeker niet de laatste! Lekker eten in een loods op het industrieterrein in Amersfoort, maar wacht maar tot je binnen bent. Gewoon lekker, gastvrij, mooie wijnkaart en een prettig terras waar het bij mooi weer ook nog vaak erg spannend is; gaat ie omhoog of niet… (en dan heb ik het niet over die lelijke auto…).
We zitten buiten en starten met een glas Marsanne van Louis Chèze, lekker wit uit de Rhône (F, 2020), en een schaaltje Serrano ham en gerookte amandelen (zie boven). De Hollandse garnalensalade is klassiek lekker, gewoon zoals we ‘m kennen alleen vermoed ik dat de chef, heel fijn, licht is uitgeschoten met de garnalen want hier moet geld bij…
Als we binnenkomen bestellen we meteen de ribeye voor 2, die daardoor perfect gegaard en goed gerust op tafel komt. De friet is ouderwets lekker, de mayo prima, alles zoals we het graag zien.
Toe is er de Toblerone, althans een dessert opgebouwd uit de basis-ingrediënten van een Toblerone reep, ook weer lekker.
Sorry lieve vrienden, het is geen spannend verhaal, het is hier gewoon lekker maar dat roep ik al jaren…
Rauw | Kaliumweg 8 | Amersfoort