We waren van plan Japans te gaan eten met Max, daar Okky op kamp is, maar het paardrijden liep dusdanig uit dat we de tocht naar de grote stad niet meer hebben gemaakt. In plaats daarvan zijn we naar Promers gegaan, niet Japans, wel lekker. De frequente lezer herinnert zich dat ik daar in het voorjaar een keer heb rondgelopen tijdens de introductie van Falcon fornuizen, terwijl Albert en zijn crew een heerlijke lunch verzorgden. Het was de bedoeling dat ik dat deed, met hun hulp, maar aangezien het fornuis 5 minuten voor aanvang werd afgekeurd, stond ik daar mooi voor ….
Enfin, gisteren genoten van de salade Promers, geconfijte kalfswang en wat foie gras op een bedje van sla, waarna een risotto met saffraan, tonijn en salsa verde. Heerlijk allemaal. De pannecotta van witte chocolade was wat aan de harde kant, maar dat mocht de pret niet drukken, de bijgeserveerde sorbet van yoghurt met lavendel was top. Glaasje Scrubby Rise van Wirra Wirra erbij (NZ, 2005), en een l’Argile van Domaine de la Rectorie (F, 2004) maakte de avond compleet. Max nog even in de keuken om zijn eigen toetje te maken, half 11 thuis!