Je kunt me altijd wakker maken voor eten, en daarom haal ik elke week iets uit mijn keukenkast om jullie hierover in een paar minuten bij te praten, van persoonlijke klik tot historie, van de do’s en don’ts tot het geheim van de chef, vandaag is dat, pindakaas…,

Maar dan moet ik toch even wat uitleggen, ik eet namelijk alleen pindakaas in de sneeuw… Ik heb al 40 jaar een huisje in de bergen en een paar weken per jaar eet ik daar ’s ochtends een warm stukje stokbrood met gezouten boter en pindakaas. Ik raak het spul de rest van het jaar eigenlijk niet aan maar koop dus altijd voordat ik afreis naar mijn geheime berghut een potje pindakaas, bizar hè…?

Zo begint mijn 5 minuten durende podcast waarin ik de in’s and out’s van pindakaas bespreek, je kunt ‘m luisteren via je je favoriete podcastapp of door hier te klikken!

Ik stuur je niet alleen met de commerciële boodschap naar huis, ik doe ook nog even de link naar Paul’s pindasaus, recept van mijn zwager, niet normaal goed, klik hier!🥜


Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.