Gezond hapje om de week mee te beginnen (mayonaise gezond, mmm…) maar anders neem je de salsa verde die in onderlaatst met de champignons maakt (klik hier).
De prei op de foto is gewassen, 3 minuten geblancheerd en daarna nog even op hoge temperatuur gegrild (buitenste bladeren zijn daarna verwijderd).
Oh…, een gekookt eitje erbij does the trick! Recept uit mijn nieuwe BBQ Atlas!
Enjoy!
Prep Tijd | 10 minuten |
Porties |
personen
|
Ingrediënten
- 150 ml mayonaise
- 10 takjes koriander alleen blaadjes, gesneden
- 2 takjes takjes knoflook gehakt
- 3 jalapeñopeper vers ontzaad en gesneden
- 2 el olijfolie
- 100 ml crème fraîche
- 1 limoen sap en rasp
- zout en peper
Ingrediënten
|
|
Instructies
- Meng mayonaise met koriander, knoflook en jalapeño in de blender en voeg druppel voor druppel de olie toe.
- Meng met de crème fraiçhe, breng op smaak met limoen-sap en -rasp, en zout en peper.