Gezond hapje om de week mee te beginnen (mayonaise gezond, mmm…) maar anders neem je de salsa verde die in onderlaatst met de champignons maakt (klik hier).

De prei op de foto is gewassen, 3 minuten geblancheerd en daarna nog even op hoge temperatuur gegrild (buitenste bladeren zijn daarna verwijderd).

Oh…, een gekookt eitje erbij does the trick! Recept uit mijn nieuwe BBQ Atlas!

Enjoy!

Recept Afdrukken
Peruaanse groene saus
Maaltijd garnituur
Keuken BBQ
Prep Tijd 10 minuten
Porties
personen
Ingrediënten
Maaltijd garnituur
Keuken BBQ
Prep Tijd 10 minuten
Porties
personen
Ingrediënten
Instructies
  1. Meng mayonaise met koriander, knoflook en jalapeño in de blender en voeg druppel voor druppel de olie toe.
  2. Meng met de crème fraiçhe, breng op smaak met limoen-sap en -rasp, en zout en peper.

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.