4 personen

1. Kook de Penne in ruim kokend water gaar volgens de instructies op het      pak. Spoel koud onder de kraan.

2.            Bak de saucijzen om en om aan in de helft van de olie en laat op een zacht vuur garen.

3.            Fruit de ui glazig in de olie, voeg de knoflook toe en bak nog een minuut door.

4.            Blus af met de rode wijn en voeg de tomatensaus toe.

5.            Laat nog 12 minuten inkoken en breng op smaak met zout, peper en ketchup.

6.            Snijd de saucijzen in stukjes (mogen best nog een beetje rosé zijn) en meng met de penne en de tomatensaus in een ovenvaste braadslede.

7.            Bestrooi met geraspte kaas en zet nog 20 minuten in een voorverwarmde oven op 200°C

 

Ik knal er zelf ook altijd nog wat à la minute geraspte Parmezaan over!


Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.