Volgens mij zat hier vroeger in de van Woustraat een grote meubelzaak, en die sfeer ademt het nog steeds een beetje uit. Ruim opgezet, veel verschillende stoelen, travertin vloer en een open keuken aan de zijkant. Een blind paard kan er geen kwaad doen maar de sfeer is goed.
“Even lunchen” duurt hier best even, ondanks de vol-bemande keuken, maar dat zal met de mise en place te maken hebben want vanavond is het zo vol dat er geen reserveringen meer worden aangenomen.
Ik start met een Zuidfranse vissoep met rouille en croutons, die ontzettend lekker is maar best in de schift zit. De smaak is goed, paar mosseltjes, 2 stukjes vis, 2 stukjes gamba, maar bij navraag blijkt dat de rouille door de soep wordt gestaafd, “vanwege de drukte”, en dat is vragen om moeilijkheden. Het is geen ramp, de soep is nog steeds lekker, maar hij wordt toch een tikkie rul en je hebt steeds van die olieplasjes.
Hoofdgerecht is pasta met balletjes van wild zwijn. Ook lekker, maar wat te hoog op smaak en iets teveel zuur (citroen). Het pièce van de vrouw, ribeye op rucola, is top. Leuke tent, relaxed, aardige bediening, en niet te duur.