Ik heb het er al vaker over gehad, maar ik ben momenteel helemaal in de barbecue… Begonnen als een lolletje, hoe leuk is het om op een zelfgemaakt vuurtje te koken, is dat nu behoorlijk uit de hand gelopen.
Ik zit in een barbecueteam, De Zwarte Hand, de tuin en carport zijn vergeven van de barbecue’s (7 stuks), en het is momenteel minimaal 3 keer in de week barbecuenight bij de Jaspertjes.
Tot zover alles nog prima, maar het begint ook professioneel zijn poten uit te slaan. Er komt een barbecueboek, Smart BBQ (over 3 weken in de winkel) en ik ben momenteel in Marokko om mee te doen aan het WK BBQ. Samen met mijn team, Jeroen, Giel, Arjan, Sophie en Mathijs, doen we zondag een gooi naar de felbegeerde titel. Die gaan we zeker niet halen, we zijn namelijk nog steeds veel te onervaren, maar we hebben veel getraind en hebben er zin in.
Met Royal Air Maroc naar Nador, busje naar Saïdia, appartementenhotel en gaan met de banaan. Rund, kip en lam staan zondag op het menu, en een geweldig dessert van onze patissiers Hidde en Mathijs. Ben benieuwd….