Gaat het goed! We hebben de zomer overleefd, al hebben we helaas een paar wedstrijden met de Zwarte Hand moeten laten schieten wegens drukte. We hebben de Grill on Wheels uitgerust met een 3de Big Green Egg, dus 3 x Large en een Minimax is momenteel de uitrusting.
Aankomende zaterdag en zondag staan we in Hoofddorp en bak ik na een zware nacht weer een eitje voor mijn vriend.
In chronologische volgorde hebben we het goed gedaan bij de Vaartse Hoeve in Dongen, 10de van het deelnemersveld!
2 weken later in Duitsland wonnen we de 2de prijs in de Beef&Steak Cook-Off, fantastisch resultaat, behalve dat we de prijsuitreiking hebben gemist.
Ondertussen nog even de businesclub van Veghel de beginselen van het BBQ’en bijgebracht op een geweldige woensdagavond, hele entrecôte op het vuur, om en om dicht en zachtjes laten garen naar een kern van 54ºC….
En verder… hebben we in Julius bar&grill nu 3 specials in de rijpkast liggen, flank, Denver steak en côte de boeuf…
…en heeft mijn vriend en bbq-maatje Gert Jan weer een weergaloze Sundaymeatexperience gegeven afgelopen zondag. Het ging over varken, dus heeft chef Brian en zijn brigade daar weer een mooi menu bij gekookt. Varkenswang, boneles sparerib met laurier, het was een feest.
De volgende Sundaymeatexperience is op zondag 11 december en gaat over “grote” stukken vlees, lekker handig vlak voor kerst!