Bepaalde koks verdienen het dat je ze voortdurend volgt, ik denk dat Ferran Adria daar wel het grootste voorbeeld van is, en anderen zijn het gewoon meer dan waard om er te eten als je er in de buurt bent. Elke zichzelf respecterende kok verandert regelmatig zijn kaart, maar het zijn slechts enkele waar je echt evolutie bij meemaakt. Ron is zo iemand, ik vind hetzelfde nu al van Luc Kusters (Bolenius), Quique Dacosta, maar ook zeker Rene Redzepi van Noma.

Volgen betekent natuurlijk ook proeven, dus gisteren was ik in Kopenhagen, in het illustere gezelschap van Eric, Bart-Jan en Arjen. Geen vakidioten deze keer, gewoon reizgers die van lekker eten houden.

Ik ga niet helemaal into the menu, het was wederom een geweldige ervaring, en de foto’s staan allen op Facebook.

http://www.facebook.com/media/set/?set=a.10150307289062578.393658.689972577&l=ccccb600ff

 


Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.