
Nou, en wel meer dan één keer, wat een lekkere tent.
Doe het maar, huur een oud schoolgebouw, gooi er tafels en stoelen in, een keukentje, een oud dressoir en ga er elke dag eten maken. Lekker eten!
Ik vind het knap in deze tijd, en wat denk je, het zit nog vol ook. Want het is lekker en voor een nette prijs.
Ik zei het al eens eerder, eten zoals eten moet smaken, gecombineerd met meer dan plezieirg gastheerschap. Tète de veau met zoetzuur en sauce gribiche, de onvolprezen côte de boeuff met béarnaise, aardappeltjes en sla, en 2 stukjes kaas.
Heerlijke Quincy, domaine Croterau van Pierre Ragon (F, 2010) en Espérance van Chateau de Falflaunes uit Pic Saint-Loup (F, 2008), beiden van de 4 Heemskinderen, ik hoef niets méér op een avond!
even geduld alleen nog, vanaf 20 augustus zijn ze weer uitgerust terug van vakantie!
