Het busje kan het maar net vinden, en de tegels staan dan ook voor een deel nog op de pallet als we naar binnen lopen. Noble is 2 weken open (deze ervaring dateert van 3 weken geleden), het ruikt nog naar verf (geintje) en de crew moet nog wennen aan de routing (geen geintje).
De hut zit lekker vol, één van de eigenaren zit in de private dining, en we worden hartelijk door de chef, Edwin Kats, ontvangen. We krijgen de chefs table, wat natuurlijk cool is, ware het niet dat je de hele avond op zo’n k..kruk moet zitten. Nou ja….
Glaasje champagne natuurlijk, we zijn nog steeds met de Piper’s, en Edwin heeft een menu gemaakt. Warme paling op brioche, een oosterse salade, rogvleugel, een heerlijke hamburger, een stukje duif, een stukje kaas en een ijsje…. Je merkt het al, ik heb geen aantekeningen gemaakt, sorry…, maar het is allemaal wel superlekker!
We drinken, behalve champagne, een Condrieu van Cuilleron en een Gevrey Chambertin domaine des Beaumont en we hebben een topavond. Petje af voor iemand die 2 weken open is, superlekker en de service loopt als een trein. Alleen die krukken…..